Onze diensten

Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw wagen maar ook aan u.

Onderhoud & herstellingen

Onderhoud & herstellingen

In handen van experts

Door Mazda opgeleide technici onderhouden uw Mazda volgens het boekje. Naast het gewone onderhoud controleren ze alle cruciale onderdelen op slijtage en zorgen dat alles elektronisch gedocumenteerd wordt. Met onze transparante prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw digitaal onderhoudboekje houden we minutieus bij.

Winterwielen & accessoires

Winterwielen & accessoires

Trotseer elk seizoen in stijl

Voor de winterperiode bieden wij een ruime collectie originele Mazda-winterwielen met aluminium velg voor uw wagen aan. Daarmee kunt u veilig en stijlvol de koude trotseren. Met de overige Mazda-accessoires personaliseert u uw wagen, maar blijft hij toch 100% Mazda. Ze werden speciaal voor uw wagen ontwikkeld en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. 

Road Care Everywhere & Mazda Insurance

Road Care Everywhere & Mazda Insurance

Altijd gerust op weg

Bovenop 3 jaar of 100.000km algemene garantie, geniet uw nieuwe Mazda 3 jaar lang gratis Mazda-wegbijstand in heel Europa. En zelfs de volledige levensduur van uw Mazda, zonder beperking van kilometers of leeftijd, op voorwaarde dat u de voorgeschreven onderhoudsbeurten laat uitvoeren volgens de voorschriften van Mazda.

Spreek met ons over Mazda Insurance voor een verzekering met uitgebreide dekking aan scherpe tarieven.

SHOWROOM open

SHOWROOM open

SHOWROOM open

SHOWROOM OPEN , U kan ons ook contacteren mocht u op afspraak willen komen in onze showroom